Taalcursussen Nederlands

Language Best - Taalcursussen Nederlands - Den Haag / Leidschenveen

 

ELBEST - Uw Docent

Drs. C.E. Bianchi (M.Sc.)

drs C.E. Bianchi
Mijn naam is Liesbeth Bianchi. Ik ben Nederlandse, werkzaam in het onderwijs sinds 1979 en afgestudeerd als pedagoog in 1990 aan de universiteit te Leiden met als specialisatie onderwijskunde.

Ik ben ooit begonnen als leerkracht, maar hoofdzakelijk werkzaam geweest als Remedial Teacher en Intern Begeleider in het speciaal onderwijs. Van 2006-2008 gaf ik als docent "Internationale Klas" Nederlands aan buitenlandse kinderen, waardoor mijn belangstelling is ontstaan voor het geven van Nederlands aan anderstaligen.

Inmiddels ben ik ook NT2-gecertificeerd door het Centrum voor Nascholing te Amsterdam en werkzaam als docent "Nederlands als tweede taal". Ik heb in Leiden en Rotterdam taalcursussen aan buitenlanders gegeven op verschillende scholen en niveaus. Sinds 2012 geef ik bij Elbest intensieve trainingen Nederlands voor goed-opgeleide anderstaligen. Dit combineer ik met een positie als beoordelaar en examinator bij de "inburgeringsexamens" in Rijswijk.

Bij het leren van een nieuwe taal is het belangrijk dat je vooral die woorden leert die je veel gebruikt. Woorden die je toch niet vaak gebruikt, kun je best even opzoeken. De geleerde woorden moeten ook actief geoefend worden in de les en het liefst ook daar buiten. Mijn kwaliteit als docent is om iedereen actief te laten meedoen tijdens de conversatietraining.


(Valideer HTML en CSS)

Language Best - Taalcursussen Nederlands - Den Haag / Leidschenveen