Taalcursussen Nederlands

Language Best - Taalcursussen Nederlands - Den Haag / Leidschenveen

 

ELBEST - Intake en Maatwerk

Intake (indien u dat wenst)

Mocht u belangstelling hebben voor een van onze taalcursussen, maar niet weten op welk niveau u het beste kunt instappen, doe dan eerst onze gratis online tests om uw taalniveau van het Nederlands te bepalen.
Als u dan nog steeds vragen heeft, kunt u onze docent om gratis advies vragen via ons online contact formulier. Ook kunnen wij dan individuele wensen met u bespreken.

Indien nodig kan Elbest u uitnodigen voor een intake-procedure. Dit is een combinatie van het doen van een aantal tests gevolgd door een gesprek met de docent. Wij stellen dan uw taalniveau vast en kunnen vervolgens met u overleggen welke cursus het beste bij u past.
Deze intake-procedure kost €75. Wij nemen dan enkele toetsen bij u af en bespreken deze met u. Daaruit volgt een persoonlijk advies. Mocht u besluiten om binnen 3 maanden na deze intake een cursus bij ons te volgen dan worden de kosten van de intake u op de cursus in mindering gebracht.

Maatwerk

Naast onze cursusen kunnen wij u ook priveles aanbieden. Ook in-company cursussen behoren tot de mogelijkheden. In beide gevallen gaat het om maatwerk en de tarieven daarvoor kunnen u pas geoffreerd worden nadat in een gesprek duidelijk is geworden wat uw wensen zijn. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op via het contact formulier.
(Valideer HTML en CSS)

Language Best - Taalcursussen Nederlands - Den Haag / Leidschenveen